Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Link 'You have XX Expense(s) to Assign to an Expense Report' is not Visible While opening Expense Reports

You observe that the link You have XX expense(s) to assign to an expense report is not visible is in the Expense Report.

To Reproduce the Issue

Go to the Cockpit Work Center.

Go to the link All Expense Reports under Expense Reports

Open an Expense Report.

Cause: The link You have XX expense(s) to assign to an expense Report will be visible only on those Work center's where you can create an Expense Report and assign the created Expenses to an Expense Report.

Resolution: You can see this link if you open the Expense Report through Travel & Expenses work center or Travel Manager work center where you can create Expense Report and assign the expenses to the Expense Report.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 06, 2014 at 12:28 PM

    Even though going to Travel Manager works, it is a pain. The expenses to a be assigned should be available to see in the Admin WoC. That's where we trouble shoot reports and often are trouble shooting expenses to be assigned.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.