Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Added tab not showing in migo

Hi all,

i have added a tab through MB_MIGO_BADI in migo

transaction, i have activated it properly, but still it is not displaying

my added tab.

Any sujjestion in this regard will be appreciated.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Jan 04, 2014 at 07:03 AM

    Hi Shweta,

    you have not mentioned that you have added this custom tab in header lecel or

    at item level, if it is in header level, it will be in GOHEADER structure, if it is in item level

    then you can find it in GOITEM structure.

    Please use transaction OMJX, and choose the structure you have added for your custom field.

    Please check the Display, button for the added custom field, you might able to see your custom added

    field there.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 04, 2014 at 07:18 AM

    hi,

    in what interface you implement the code and send more details.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.