Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Custom idoc segment not in red color in WE05

Hi,

i have a custom idoc for FI posting. Im executing inbound program and getting few errors with status code 51. i can see data and status records in we05 but no segment is in red color. I have 100 segments now how could i check which segment data has error. For other custom Idoc i can see segments in red color if any error. Could anybody please suggest what im missing here.

Thank you

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 03, 2014 at 01:29 PM

    Hi,

    Since your saying this is custom idoc you need to check the assigned process code (Function Module) and check whether they have handled the exceptions.

    Regards,

    Srikanth Reddy.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hello Srikanth,

      As the status is 51 so Idoc has created successfully and function module will always return 0. function module is calling a BAPI for FB01 transaction and there we have sy-subrc ne 0 but how could i associate this sy-subrc with segment being processed. Anyway, you made a good point and i can see if there is anything inside function module. I will update the thread accordingly.

      Thanks for your time.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 03, 2014 at 09:51 AM

    any update on this? please share.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hello Kiran,

      If we have few 51 status it is ok but what if i have 100s of errors with status 51. i want to check where exactly error is. i can do some debugging or some hit n trial to get correct place but what if user wants to know exact segment. moreover as i showed in screen shot those two segments are in red color so it can be easily identified but in some of the message types im not getting those red colors. Any idea behind those red colors segment? please let me know.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.