Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

S01 Sync

Hi

I am on SP 14 and have developed two set of Bapi Wrappers GetList, GetDetail) and two Sync Bo's. Tied into one MCD and one Mobile Application.

I am using S01 sync. I am able to get the data from the backend during Syncronization. But If I change any of the mapped field (Master/Transaction) data in backend, it's not being reflected in the client system.

I am not sure why it's happening as with S01 there is no replica database and further can't check the exact data in Monitor as well. Though for some data it seems that the Monitor shows the updated entry, but not the Client.

Any inputs will be highly appreciable.

Best Regards

Swetank

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 21, 2005 at 01:12 PM

    Hi Swetnak!

    I understand that you have not changed any Mapping in the SyncBo and all you have changed is the Backend Application Data.

    (1) Pl check if you have set any Filtering Criteria to restrict certain values in any of your SyncBo.

    (2) Make sure you get the changed backend data in your MI Server when you Emulate the SyncBO.

    (3) Double check your BAPI Wrapper especially the DATA Retrieval portion to make sure the data is selected.You must have verified this already.Make sure you get all these things in the MI Server, before you look for the data in your MI Client.

    Let me know the results.

    Thanks

    Gisk

    Message was edited by: Sivakumar Ganesan(Gisk)

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Swetnak:

      In reagrds to #2 & Sync Type S01, you are correct, the Replicator Program(Main: MEREP_PROFILE_RSHS) will check before it is executed wheher it can run for the selected SyncBo Type and it is run only for D01,T01 & T51 but not for S01 & U01.So no need to emulate the SyncBo.You are correct here.

      I think you said you are in SP14 and hence your MI Client cannot be at a higher SP level than your MI server as recommended.Is both your MI Clinet and MI Server at same SP level?

      I think the issue might be more related to your SP Level.SAP Support Team should get you a good answer.

      Here is the Composite Note 852142 on MI2.5/SP14.I donot think your issue is addressed here.

      Good Luck:)

      Thanks

      Gisk

      Message was edited by: Sivakumar Ganesan(Gisk)

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 24, 2005 at 07:42 AM

    Hello Swetank,

    Try using the SP14 Patch 02...

    It might help.

    Regards

    Jo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.