Skip to Content

No service for system YYYYY client ZZZ in Integration Directory

We recently applied SP12 to our XI 3 on SR1. When we try to send an IDoc from SAP R/3 system to SQL database (IDoc and JDBC Adapters) we are getting error messag in SM58 (R/3 System) as "No service for system SAPIDS, client 800 in Integration Directiry". SAPIDS is the port created using IDX1 and 800 is the R/3 IDES client. RFC communications etc work good. We do not se any difference in the set up of Integration Repository as well as Integration Directory.

Please advise.

Thanks,

Bhaskar

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 20, 2005 at 06:34 PM

    Hi Bhaskar

    As the error message says, the service is not available. In your Integration directory, first clear the SLD cache, by choosing from the menu Environment --> Clear SLD Data. Then open your scenario and see if you any Business System assigned to it, you check that by going to,

    your scenario --> service without party --> business system, and if there are no business system existing, you have to assign a business system.

    Also have a look at the following thread,

    no-service-for-system--in-integration-directory

    cheers

    Sameer

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.