Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No Matching Program found

Hi Experts,

I am trying to execute the Request for external webservice via PI, I have created a RFC sender agreement and receiver agreement,

While executing the request I am getting the NO Matching program found error, I have cleared the cache also still the problem not solved.

I have attached the Message monitoring screen for your reference. Please assist.

Thanks and Regards,

Suresh

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 30, 2013 at 09:13 AM

    Hi Suresh,

    I am assuming from the image your scenario is synchronous RFC to SOAP.

    Please check the response from the Web Service is proper or not.

    Just a guess !!

    Thanks,

    Kalyan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 30, 2013 at 10:15 AM

    Hi Suresh

    Please try the following

    1. Stop the RFC communication channel and then start it. Then try to run the RFC.

    2. Re import the function module in PI and activate. Stop the RFC communication channel and then start it. Then try to run the RFC.

    See if it works or not.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 30, 2013 at 04:38 PM

    Hi Suresh,

    Check your interface determination, do a "test your configuration" run in ID to check it locally.

    There might be namespace mismatch in the source xml.

    Regards,

    Pranav

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 02, 2014 at 11:26 AM

    Hello Suresh,

    Try the following:

    Go to the NWA -> Configuration Management -> Infrastructure -> Destinations-> SLD_DataSupplier -> Logon Data.

    Ensure that the provided user has the role 'SAP_SLD_DATA_SUPPLIER'`and the password is correct.

    Also, refresh the Mapping Runtime cache as per below:

    Go to http://host:port/webdynpro/dispatcher/sap.com/com.sap.xi.adminweb/AdminApp -> Data Cache -> Mapping Runtime on ... -> Full Refresh

    Regards

    Mark

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.