Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No Prompt for Exchange User in iOS devices.

Hello Folks,

While applying the exchange policy to iOS devices there is no prompt for Exchange username eventhough the variable is set in the policy.

Only prompts for Password.
I have also set the "exchange domain name" variable in enrolment policy, but still no go.
so seeking your help to resolve this.

Regards,

Vinayak

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 27, 2013 at 03:48 AM

    Hi,

    Check the enrollment code created you have add the group .

    You need do fresh re enrollment again after you set the the variable for exchange domain , notification address.

    Make sure to Delete the device entry from the console and do fresh enrollment .

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.