Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

NWBC for HTML 3.6 - No theme for WD4A Applications

Hi everybody,

we are in the process of upgrading to Netweaver 7.4.

It comes with NWBC for HTML version 3.6

My problem is that WD4A applications are rendered without a theme (screenshot attached).

I tried to set the theme in transaction /UI2/NWBC_CFG_CUST as described here: https://help.sap.com/saphelp_uiaddon10/helpdata/en/14/c639e6b3b5418e9e8a42dc617ce1f5/content.htm?frameset=/en/d5/8482f43…

This didn't help.

Anything I can try before opening a ticket?

TIA,

Thomas

no_theme.png (21.2 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 04, 2013 at 05:46 PM

    Based on the screenshot, it looks like your custom theme is not found. Make sure you are accessing NWBC using the /ui2/nwbc alias instead of /nwbc. Also use Fiddler, HttpFox, HTTPwatch or something similar to see which URL is being used to access the theme.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.