Skip to Content
0
Former Member
Nov 27, 2013 at 01:25 PM

Issue with 7.X data source while loading from BODS to BW

89 Views

Hi Experts,

BW 7.3 SP 4

BODS 4.0 SP 3 patch 5

I am able to load the data using the 3.x infosource object. Used the wiki available.

Currently trying with the 7.x Data source object at the BW side.

Getting the following error.

(14.0) 11-27-13 11:55:58 (E) (7892:6244) BAP-220301: |Data flow DF_LOAD_EXPSQL11

BAPI returned message <Error 518 (RSM): Request number is invalid

> from method <BAPI_DSOURCE_SEND_CHAR>.

(14.0) 11-27-13 11:55:58 (E) (7892:6244) BIW-230102: |Data flow DF_LOAD_EXPSQL11

Load data to BW failed: Infosource <TEST_BODSEXP005_SHS> for source system <DED_BODS> failed at packet <999999>. Error is: BAPI

returned message <Error 518 (RSM): Request number is invalid

> from method <BAPI_DSOURCE_SEND_CHAR>.

(14.0) 11-27-13 11:55:58 (E) (7892:6244) BIW-230108: |Data flow DF_LOAD_EXPSQL11

Load data to BW failed: RequestID = <>, Packet Number = <>, Error = .

(14.0) 11-27-13 11:55:59 (E) (5860:6924) RUN-050316: |Session EXPSQL11

Load data to BW failed: RequestID = <>, Packet Number = <>, Error = .

(14.0) 11-27-13 11:55:59 (E) (5860:6924) RUN-050304: |Session EXPSQL11

Function call <raise_exception ( Load data to BW failed: RequestID = <>, Packet Number = <>, Error = . ) > failed, due to

error <50316>: <Load data to BW failed: RequestID = <>, Packet Number = <>, Error = .>.

(14.0) 11-27-13 11:55:59 (E) (5860:6924) RUN-050316: |Session EXPSQL11

Load data to BW failed: RequestID = <>, Packet Number = <>, Error = .

Any help is highly appreciated.