Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem with Logos in Smartforms

Hello,

For some users, and some printers, Logos appears black or as if they were seen in a mirror...

Anyone has an idea ?

Thanks,

BenoĆ®

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 14, 2005 at 09:58 AM

    this may have occured when modifying the logo in mspaint. if the previous version is suppose gif or jpg then the current format doesn;t support the same colors...

    2) logo should be transported to the qa and then prd separately.

    3) may be someone had overwritten the previous logo which you have uploaded.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 13, 2008 at 02:35 PM

    Done

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.