Skip to Content
avatar image
Former Member

Stms not working after database migration

Hi

I just did a migration of my sql database to a new server with a new host name.

System is working but stms is not.  It try´s  to connect to the old host name.

This is a test system.  are there some post task that need to be done ?

where do I change this parameter ?

stms.png (30.2 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Nov 09, 2013 at 08:24 PM

    Hi Vioar

    After migration have you performed one of the post installation task STMS configurations on TMS Domain controller? Kindly refer the Link

    http://www.saptechies.org/stms-configuration-and-transport-route-configuration/

    Regards

    Sriram

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 10, 2013 at 03:59 AM

    Hi,

    Have you check the default profile .

    Second thing have you gone in se06 and selected the option DB copy or migration and perform post action. Then try to reconfigure stms.

    I think its still picking old db details from file tpparam_instSID and TP_DOMAIN_SID.PFL from the /usr/sap/trans/bin directory.

    Thanks

    Rishi Abrol

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      What about the default profile in /sapmnt/SID/profile and the tpparam_instSID in the /usr/sap/trans/bin directory.

      Can you please also let me know what all steps were taken for the migration and in the migration ,host name has changed.

      Thanks

      Rishi Abrol

  • avatar image
    Former Member
    Nov 11, 2013 at 10:00 AM

    I found the fix.

    This parameter was set by an windows varable.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded