Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

WAS 6.40 SneakPreview Login Problem - App server = ?

Dear all,

This is probably a very basic question but I'm stumped. I've installed the ABAP version of WAS 6.40 onto my laptop with the Central Instance, the DB (got over the pathname too long issue) and the GUI all downloaded and installed OK.

Now I'm trying to log in. I start the system from the system manager and then in the SAP Logon window I go to create a New Item, however I don't know what the properties should be. I assume the Description can be anything but how do I know what the Application Server is (apologies if this is obvious)? I believe the System ID is NSP and the System number is "00"? Do I need to fill in the SAProuter String field too?

Many thanks,

Gavin

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 06, 2005 at 09:18 PM

    OK finally got it - it's the IP address of my computer and I managed to dig that out.

    Cheers

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.