Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

User entries in report templates: a new entry added cannot be displayed

Hi all,

I have the following issue in the EH&S module. I added a new field as a user-entry in a specific report template (under transaction code CG43). It is a non-standard field added thanks to the user-entry functionality. After that, I got to transaction CBGL_MP01 in order to display a label and populate my user -entry field with a value and it happens that the object description cannot be seen. Have a look at my screenshot enclosed, please.

This is happening under Delivery / Make-to-Stock scenario but the field is fully visible under GENERIC scenario.

The thing is that, adding other fields (standard and non-standard) does not happen the same thing. It is only with this field. I am puzzled.

I would appreciate any advice / comment / help on the matter, please.

Thank you so much

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

5 Answers

  • Best Answer
    Posted on Oct 29, 2013 at 10:09 AM

    Hi Mariano,

    could you pls. check the field labels of the data element that you are using in the customizing activity "Check and Specify Report Symbols".

    The medium label of the data element is used.

    Pls. debug the function module C14D_VARFLD_OPEN.

    Regards,

    Mike

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 28, 2013 at 12:38 PM

    Hi !

    Can u check the authorization object "C_EHSG_MP1" is maintained for your user profile..?

    Also check you have the authorization for each of the labeling scenarios.

    Regards

    Subash Sankar

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 29, 2013 at 11:45 AM

    Hi Michael,

    Thanks for your help. I think the only remaining thing I may do is debugging the FM you mentioned. I am a bit confused with it as it happens that another Report Symbol similar to the one with problems can be displayed in the user entry area and all its settings are similar to the one with issues.

    Thanks a lot.

    Regards,

    Mariano

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Nov 08, 2013 at 07:55 PM
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Dear Mariano,

      This is a typical situation where you get entries in other location but not in this scenario alone. You could debug the function module C14D_VARFLD_OPEN as michael stated. May i know which version are using?You may also check the SAP note 1770352, perhaps a correction may be required to the support package. Guess it works.

      Regards

      Dhinesh

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 04, 2016 at 06:35 PM

    Hi Mariano!

    I'm facing the same issue. Did you solve it?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded