Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Query on Multiprovider Data Missing

Hello Gurus

I have two cubes ZA_CUBE and ZP_CUBE using these twocubes I have a Multiprovider.. ZAP_MULT

When I check the data in the ZP_CUBE i can see it but when I execute a report using ZAP_MULT(Multiprovider)

I am not able see the data of one of Columns (key figures) Does anyone have the idea what might be the reason?

Preetham

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo
    Former Member
    Oct 06, 2005 at 10:24 AM

    Hi,

    Go through this

    Dividing a MultiProvider Query into Sub-Queries :

    http://help.sap.com/saphelp_bw31/helpdata/en/0f/17b63d799f6b3be10000000a114084/content.htm

    Executing Sub-Queries for a MultiProvider in Parallel:

    http://help.sap.com/saphelp_bw31/helpdata/en/de/bcb73d73a5f972e10000000a114084/content.htm

    Hope it helps.

    Regards-

    Siddhu

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Oct 06, 2005 at 10:20 AM

    Hi dear,

    check in the identification and selection tabs into the multiprovider definition if you have all defined as you want...

    Bye,

    ROberto

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • That's good. So as you have this transactional cube, please use the 0S_RQMRC variable for 0INFOPROVIDER in your filter area to get the latest plan data in your report too (if you have not done so yet).

      Hope this helps...

  • Oct 06, 2005 at 12:37 PM

    Hi Preetham,

    Is the ZP_CUBE a transactional cube with planning data? If yes then pleae try to use the variable for request ID so that the most recent data is also brought into the report.

    Hope this helps...

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded