Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Some text elements are missing

Hi there!

From some time (I didn't noticed exactly) some text elements disappered in collaboration iviews.

For example if I try to go to some info-site collaboration room and add announcement, new window is opened with no texts, but only input fields to be filled. There's also no text on 'OK' and 'Cancel' buttons. So it's hard to understand what input field is for what purpose :o)

Why could it happen?

We're on SAP EP SP13 on WebAS 6.40, KM and Coll are also SP13.

Thanks in advance,

DK

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 05, 2005 at 01:04 PM

    Hi Dennis

    There was a simmilar issue in SP13. See details in note 739263.

    In my opinion you should try to generate some default XML forms projects once again.

    Regards

    Marek

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.