Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Question on transports.

Hi all,

I have installed business content in Dev (few infoobjects) when I transport my dev later into production, do I have to trasport the new infoobjects that I have installed in dev or do I have to install the same infoobjects in production. Please let me know.....

thanks

Sabrina.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Oct 04, 2005 at 01:47 PM

    Hi Sabrina,

    Please include the new InfoObjects in your transport request. Do not try to install in production even if they system allows you to.

    Hope this helps...

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 04, 2005 at 05:56 PM

    Sabrina,

    open a new thread and repost your question !

    Bye,

    Roberto

    Sorry, for this replay effect, but I think that the system has some problem !!!

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.