Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Installing Business Content.

Hi all,

I need to install business content ie just one infoobject. I went to Business Content->selected the infoobject->drag and drop to the right section->selected the object and click Install. I can see the installing process but when I search by the infoobject that I installed in Modelling area, I cannot find it. Please let me know.....

thanks

Sabrina.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Oct 03, 2005 at 05:44 PM

    Hi Sabrina,

    Did you first click on the InfoObjects in the left hand pane (Under InfoProvider, under Modeling) ?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 03, 2005 at 05:46 PM

    Hallo

    Which option did you do? Have you maybe simulated the installation? Go to RSD1 and try to look for it and see what is the result?

    Mikr

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.