Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Cube to Cube Data upload

Hi,

We are loading data to a particular Infocube XYZ from other 4 Infocubes A,B,C and D.

we are able to load from A,B,C but when loading from D its howing always 0 (ZERO) Records with green indicator but even i am not able to see the processing in Monitor details otherwise i could have done Debug or something like but no use..

But only one differnce in Source Cubes is this particular D has Non cumulative Key figure remaining A,B,C are not having anuy such, i dont think so thats problem buty just its guess..

Has anyone faced this sort of problem earlier ..if u have any clue pls help me regarding this...

Regards,

BRB

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo
    Former Member
    Oct 03, 2005 at 09:35 AM

    brb,

    the cube D is compressed?

    How do you extract from the cube d?

    alessandro

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      BRB,

      try to create a query into cube d.

      or (if you can) delete the data from the cube and reload without compression.

      In test system have you the same problem?

      If you don't solve the problem open an oss note.

      alessandro

  • author's profile photo
    Former Member
    Oct 03, 2005 at 09:03 AM

    check if you have any selection conditions in the infopackage for D alone OR if you are deleting some records in update rules etc.., because there is zero records,u will not have detailed level of monitor entries.

    reward if helps

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Thanks shashi for reply .but we tried by removing all routines and dont have any selction criteria in Infopackage..still no use...

      any more ideas please...