Skip to Content
author's profile photo
Former Member

BW Monitor indicates no data selected, But RSA3 in the source sys is +ve

Hi,

I am working with a percticulat bsuiness content ODS object and all the necessary object to load data into it are activated properly. Related master data is loaded already. However while trying to load data into the ODS I have found that the monitor( header and detail message) indicating that there is no data in the source system. But while checking with the RSA3 in the siurce system I found data are being extracted.

Can any body help me what exactly going on here or am I missing certain things here?

Thanks

Arunabha

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

5 Answers

  • author's profile photo
    Former Member
    Oct 03, 2005 at 08:25 AM

    Hi,

    Have you checked up that the Infosource/update rules do not have logic/criteria to filter the records.

    Does the request end with the status green even when you do not get any data or is it Red/Yellog?

    Hope it helps drilling down to the issue.

    Cheers

    Anurag

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Oct 03, 2005 at 08:36 AM

    Hallo

    What kind of loading you are doing? full or initial/delta.

    DO you extract zero record? check you do not have a restriction in the infopackage.

    What do you check through RSA3? Full or Delta? Maybe you check full and then yuo do a delta loading and it could be there are no new records or changed.

    if you extract data but zero is added than I would hceck the ABAP routine.

    Regards

    Mike

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Oct 03, 2005 at 08:37 AM

    Hi ,

    Have u made selction criteria at Infopackage level..?

    If yes also give the same selction criteria in RSA3 and check whether then coming there..?

    BRB

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Oct 03, 2005 at 05:22 PM

    Hi

    Anurag,

    I have checked and found that the info source dosen't have any update routinre that can filter the records.

    And the results ends with green with No data selected. In the monitor for the detail log, the Info IDOC indicates that there is no data in the source system( No data available, data selection ended).

    Mike,

    I am not sure how to make the setting for extracting zero records. Also this data source is only enabled for Full upload and that's what I did check in RSA3 as well as the only setting available in the infopackage.

    As I have already mentioned I don't see any update rule and not sure how to check the abap routine.

    BRB,

    I haven't made any selection criteria in the info package level. This is true for both info package and RSA3 in the source system as well.

    Thanks

    Arun

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Oct 03, 2005 at 06:53 PM

    Hi All,

    If you have read the above thread, Please let me know how ti debug this whole situation so as to understand why the data extraction from BW is not getting any record in the source system while the RSA3 in the source system indicates data availability.

    Again, please note that while loading data in BW the PSA is empty, indicating that the problem may lie in the source system and not in BW( UPDATE rule etc)

    Thanks

    Arunabha

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded