Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SAP Connector-Based iView and User Mapping Issue

Hello Guys,

I have problem mapping the user to correct system landscape to disply an iView which invokes the RFC.

I have created a new System Landscape, SAP Connector-Based iView. Mapped administrator user (belongs to super admin role)to System alias and the iView works perfectly.

If I assign the same System Alias for some other user who belongs otherrole, then it does not seems to be working. If I asign the user to Super_admin_role, then the iView comes up.

How do I make my SAP connector based iView work, without assigning the user to Super_admin_role.

Please help.

Thanks and regards,

Babu

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    Posted on Sep 30, 2005 at 04:26 PM

    Hi Babu,

    First of all welcome to SDN family. Now about your question.

    While creating the system you have to map the User mapping property as <b>admin,user</b>.

    <b>System Administration -> System Configuration -> System Landscape Directory -> Portal Content -> You working folder.</b>

    Here open the System you created. In the <b>Property Category</b> Dropdown select the <i>User Management->User Mapping Type -></i> <b>admin,user</b>.

    Actually there are three options :

    <b>1) Admin

    2) User

    3) Admin,User</b>

    You have to choose the third option. Then you need assign the Super_admin_Role to the user you want to map with the system. What you have been doing is mapping it as the <b>admin</b>, so for every user you want to system with you have to assign the <b>Super_admin_Role</b>.

    I hope this solves your problem.

    Regards

    Pravesh

    PS: Please always reward points for helpful answer on SDN.

    Message was edited by: Pravesh Verma

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 02, 2005 at 08:36 PM

    Hi Babu,

    Try to check in the system's permision it is in the system dropdownlist in the top right corner when youre editing a system.

    hope it helps,

    Yoav

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 03, 2005 at 02:18 AM

    Babu,

    Check permissions of your System alias, Add Everyone role to system alias..if you haven't done

    Tegala

    Message was edited by: Tegala

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.