Skip to Content

Default 'No' for OSHA 301 report

Dear Experts,

OSHA 301 report gets activated after a activating OSHA regulations. After OSHA 301 Activated triggers a WF requesting to confirm the reporting is required. This is an additional step which i am trying to avoid.

Would you please let me know how to make this field default to 'No' instead of 'Unknown'?

Thanks,

Quantum.

EHSM.png (41.0 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 02, 2013 at 11:23 AM

    Hi Quantum,

    Did you try having a look at the BAdIs for Regulation (BAdI: Establishment Enhancements for OSHA300 Generation and BAdI: Establishment Enhancements for OSHA300A Generation) ?

    Maybe you can change the way it works using them.

    Regards,

    Philippe

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.