Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

inventory cube enhancement not displaying data for enhanced objects

Hi,

I have enhance the 3 data source to bring profit center and cost center

i followed the below steps

No

Steps

1

Fill 2lis_03_bx setup table

2

Fill setup table for 2lis_03_bf ,2lis_03_um

3

Load initial with for 2lis_03_bx to BW

4

Compress with mark update

5

Load init without data transfer for 2lis_03_bf

6

Load full rep full data for 2lis_03_bf

7

Compress with No mark update

8

Load init without data transfer for 2lis_03_UM

9

Load full rep full data for 2lis_03_um

10

Load test delta

After the load, i am getting the new added field as # and posting date as current date

How to fix it

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • Posted on Sep 05, 2013 at 12:56 PM

    Hi Hoa,

    From all these data source we are loading data into cube. so you don't need to enhance 3 data sources. you can enhance only one data source.

    At ECC system, Tx - RSA3, enter you data source and check mode as F and Delta.

    Whether its pulls data or not. if you see data at RSA3 then we can check at bw side(PSA).

    Thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Sep 05, 2013 at 01:40 PM

    Hi,

    Please let us know which datasource you have enhanced.

    Also for all those enhanced fields are you getting the data in RSA3.

    Regards,

    AL

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Sep 05, 2013 at 08:11 PM

    Hi

    Check 2lis_02_BX, _UM and _BF in Tx RSA3 and see if you get profit center and costcenter from ECC or if your enhancement in ECC is the problem.

    Martin

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 06, 2013 at 04:27 AM

    Hi Hoa,

    The steps which you mentioned in your query are related to loading of data to cube. As RK and Anshu mentioned check in RSA3 Tx at ECC side. Check whether your enhanced fields are getting pulled or not.

    Thanks,

    Karan Lokesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.