Skip to Content

"NO Error" Message on crystal report 10.5

Dear ALL,

I am facing an issue in Crystal Reports 10.5 for Visual Studio. I open a report using a web page (for ex SimpleReport.aspx.vb)

Report get loaded and show the data on First page (Report contains more then 1 page) . When i click on second page crystal report gives an error "No Error" and nothing display on the page. I am using Sql server 2008 . When i run this report on X1 database it gives error, but when i run this report on X2 database it gives me second page result correctly with out any issue.

In my application i am using these report from 4 years without any issue. Kindly help in this.

Error1.png (58.8 kB)
welcome.png (184.9 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Sep 04, 2013 at 02:29 PM

    Hello,

    I don't believe 10.5 supports SQL 2008, you must use the new SQLNCLI10.dll, MS only partially supports MDAC driver when connecting to 2008.

    CR 2008 SP 5 and CR 2011 SP 2 only supports SQL 2008 and SQL 2012 now.

    Problem is MS changed the name of the client dll so that version of CR is not aware of the change.

    Only option is to stay on SLQ 2005.

    Don

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.