Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Webi issue

Hi,

When I am creating webi report using Bex query, I am getting the below error message.

If I keep the characterstics, query is running. But, if I keep any keyfigure, tool is throwing the below error.

All are working fine in BEx. Please advise me how to make the query run.

I tried by creating a connection to BEx as well as multi provider. but no luck.

Thank you.

Regards,

Satyam

webi issue.JPG (38.7 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Aug 30, 2013 at 12:57 PM

    Hi,

    is this a connection towards a BEx query or the InfoProvider ?

    Is this XI 3.1 or BI4 ?

    Ingo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 30, 2013 at 01:21 PM

    Hi,

    What SP and Patch level are you running on this BI4.x installation? I haven't seen this kind of error since very early Sp02 days . and also when the DSL_Bridge (APS) wasn't sized correctly on the BIPlatform.

    Maybe try a simple KF without any derived calculations or / in the name ?

    Regards,

    H

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.