Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Servers show up in EW report but not in Introscope Investigator

I have a few production servers that I've added to RSC that are not showing up in the Introscope Invevstigator or the console. However, the servers are showing up on my early watch report. I'm not sure why they're not displaying in Introscope. I've done landscape checks several times last week and everything checks out.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Aug 20, 2013 at 01:53 PM

    Hi Rob

    Restart the SMD Agent, SIA and Tomcat on the missing managed host. Then provide the logs from /usr/sap/DAA/SMDA98/SMDAgent/logs and /usr/sap/ccms/wily/logs (you may need to adjust the path according to your installation)

    Thanks

    Toby

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.