Skip to Content

ICM errors during Managed System Config on Java systems

ICM error

We’ve got two java systems that are giving me grief during the Extractor Framework setup portion of the automatic setup.  One of the systems is new and has never been completely configured, the other was working (succesfully configured in MSC) but recently began throwing the same error.  We weren’t really using TechMon until recently so I don’t really know when the previously configured system decided to stop working.

Basically what happens is a very generic ICM error at end of Automatic Config, both systems throw the same error.

Error while calling Diagnostics setup web service:

Text(1)

CX_AI_SYSTEM_FAULT : SOAP:1,023 SRT: Processing error in Internet Communication Framework: ("ICF Error when receiving the response: ICM_HTTP_TIMEOUT")

   Text(2)

CX_SOAP_FAILURE : Error when processing Web service call

   Text(3)

CX_SOAP_CORE : Error when calling SOAP Runtime functions: SRT: Processing error in Internet Communication Framework: ("ICF Error when receiving the response: ICM_HTTP_TIMEOUT")

Another oddity that I’ve noticed with just these two systems is that the JVM_AGENT.OUT logs have characters at the end that don’t occur in other files.  Consecutive lines of square braces [], seems to tell me that something isn’t writing to the logs correctly, but that’s a guess. 

8/07/13 10:52:43 AM CDT [INFO] [IntroscopeAgent] Using the Agent name "SAP HostAgent SMDA97" based on the value of the System Property "com.wily.introscope.agent.agentName".

8/07/13 10:52:43 AM CDT [INFO] [IntroscopeAgent] Started Error Reporting service

8/07/13 10:52:43 AM CDT [INFO] [IntroscopeAgent] Initial agent name set to SAP HostAgent SMDA97

8/07/13 10:52:43 AM CDT [INFO] [IntroscopeAgent.Isengard] Initiating connection attempts to the Introscope Enterprise Manager.

8/07/13 10:52:43 AM CDT [INFO] [IntroscopeAgent.Isengard] The Agent reconnection delay is set to 15 second(s).

8/07/13 10:52:43 AM CDT [INFO] [IntroscopeAgent] Waiting for the agent server connection to set the sampling per interval and samples per intervals

8/07/13 10:52:43 AM CDT [INFO] [IntroscopeAgent.IsengardServerConnectionManager] Connected Agent to the Introscope Enterprise Manager at xxx.xxx.xxx:6001,com.wily.isengard.postofficehub.link.net.DefaultSocketFactory. Host = "xxxxxap01", Process = "SAP HostAgent Process", Agent Name = "SAP HostAgent SMDA97".

8/07/13 10:52:43 AM CDT [INFO] [IntroscopeAgent] add filters called

Initialization done.

[]

[]

[]

[]

[]

[]

[]

[]

[]

   (continues on for long time)

System that used to work also shows some “system failure” errors in EFWK

SOLMANDIAG: bean e2e_java_extractor_if not found on host, RC 97

Errors – System failure in Extractor – system failure code 99

Also shows error of  “Agent not running”,  but it is running and green in Agent Admin.

Details

Both java systems NW 7.30

Solman 7.1 sp8, central note up to date.  Second most recent kernel

Sun Solaris with Oracle db

Any ideas/thoughts appreciated.

Thanks

Bernie

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Aug 19, 2013 at 06:21 AM
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Aug 19, 2013 at 08:43 PM

    Unbelievable.  I thought I had searched on all possible combinations of those terms, but apparently not.  🤯

    Thanks, Roman, looking into this now. 

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded