Skip to Content
0
Aug 05, 2013 at 07:29 PM

Solution Manager 7.1 installation failing

139 Views

Hello,

I am trying to install Solution Manager 7.1 on Oracle 10.2 and Linux. Unfortunately, at the very beginning of the installation, I am getting

a very bizzare error, during creating the users for the SAP system, here is an excerpt from my sapinst.log file:

TRACE 2013-08-05 20:47:30.334 [syuxctask.cpp:880] CUnixProcessManager::sap_waitpid(pid_t pid, int * pStatus, int options) lib=syslib module=syslib

Child process 5284 returned 0

ERROR 2013-08-05 20:47:30.355 [sixxcstepexecute.cpp:916]

FCO-00011 The step setUserEnvironment with step key |NW_Users_Create|ind|ind|ind|ind|0|0|NW_Users_Create_Do|ind|ind|ind|ind|usersCreateDo|0|setUserEnvironme

nt was executed with status ERROR ( Last error reported by the step: Assertion failed: in

function (role, readAccountData) {

if (readAccountData === undefined) { readAccountData = true; } NWUsers.trace("NWUsers.getAccountData(", role, ")"); this._initAccountData(); ASSERT(arguments.callee, this.haveAccountData(role), "role " + role + " is not created yet."); var ad = this._readAccountDataFromKeydb(role); if (readAccountData) { ad = this._readAccountData(ad); } var masterpwd = this.getMasterPassword(); if (ad.password == "" && this._useMasterPasswordForAccountData(ad) && ad.type == "USER" && masterpwd !== undefined && role != NWUsers.roles.J2EEGuest &&

!ad.locked) {

ad.password = masterpwd; } NWUsers.trace("NWUsers.getAccountData(): ", dump_properties(ad)); return ad;

}

role ORA_SID is not created yet.).

TRACE 2013-08-05 20:47:30.380 [kdxxctaco.cpp:165] CKdbTableContainerImpl::syncToContainerFile lib=iakdblib

CKdbTableContainerImpl::syncToContainerFile start ...

TRACE 2013-08-05 20:47:30.420 [kdxxctaco.cpp:197] CKdbTableContainerImpl::syncToContainerFile lib=iakdblib

after creating out stream

I've tried to google, but no help, Note 972263 - Inst.NW 7.0(2004s)SR2/Business Suite 2005 SR2-UNIX/Oracle is not helpful either.

I've tried to run solely the preparation option for user creation. No luck :-/

I am installing using the latest version of the SWPM, so I guess this shouldn't be some JVM issue... PLEASE HELP !!!