Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problems with SAP instalation

I am doing research work on SAP R/3.

I got the IDES R/3 4.7x2.00 installation for Windows 2000/2003 server with MS SQL Database.

Because I need to install J2EE Add-in, I have to upgrade SAP_BASIS and SAP_ABA module from level 38 to 41.

I have done this one month ago with no problem. But I had to reinstall SAP system (with out MS SQL server and OS) once again.

Now I separately upgraded SAP_BASIS from level 38-39 and 39-40. When I tried to upgrade (I use SPAM version 00019) from level 40-41 computer (OS) went down in the middle of DDIC_ACTIVATION. I tried to run OCS Queue again (it started on DDIC_ACTIVATION), but the result was the same.

What could chouse this problem?

Pleas give me some suggestion.

Regards, Mihail

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 19, 2005 at 01:14 PM

    In SPAM menu -> Extras -> Ignore Test Errors then activate it, you should be fine.

    regards

    SKM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 19, 2005 at 06:03 PM

    If you're in the DDIC activation phase, you cannot ignore test import errors - you're past that part. What does the log file for the activation say? What object is the activation failing on? DDIC activations ususally fail because a dependent object is not or cannot be acticated. You need to learn more about the specific object that is causing you grief.

    If you can get this information, then the solution will come much faster.

    Cheers,

    Tim

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Shravan and Tim,

      Thank you for your answer. I solved the problem in the meanwhile. I tried to run patch upgrade for several times and it was successfully installed. The same problem occurred when I tried to install SAP_ABA and I solved it on the same way. I still do not know what went wrong, but now for me is not important for.

      Best regards, Mihail.

      P.S. Sorry that it took me so long for answer.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.