Skip to Content
avatar image
Former Member

SAP MII 14.0 issue - Applet Loading error

Hi Folks,

When I try to execute and test any display template on MII 14.0.2, the browser just shows loading symbol, and the java console in the background keeps giving me the following error:

network: Connecting http://<server name>:<port>/XMII/Classes/META-INF/services/javax.xml.parsers.DocumentBuilderFactory with proxy=DIRECT

network: Connecting http://<server name>:<port>/XMII/Classes/META-INF/services/javax.xml.parsers.DocumentBuilderFactory with cookie "saplb_*=(J2EE5058320)5058350; JSESSIONID=lyveWobn40vJRfTH6-PP9RfPaRuoPwEuL00A_SAPiD3mn4aBMgaim-F2oI-ez4FV; JSESSIONMARKID=HybFjQi5njMzch_lBUPXFhVV9X4IAh-bQn-C4vTQA; __utmc=217244178; __utma=217244178.377492697.1372915511.1372915511.1372915511.1; __utmb=217244178.0.10.1372915511; __utmz=217244178.1372915511.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none); __utmc=114621573; __utma=114621573.819786647.1372915711.1372915711.1372915711.1; __utmb=114621573.0.10.1372915711; __utmz=114621573.1372915711.1.1.utmcsr= : |utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/webdynpro/dispatcher/ sap.com/xapps~xmii~ui~admin~navigation/NavigationApplication"

network: Cache entry not found [url: http://<server name>:<port>/XMII/Classes/META-INF/services/javax.xml.parsers.DocumentBuilderFactory, version: null]

These 3 lines keep coming back to back for around 2-3 mins then the applet says No Data Available. and console gives the following errors:

Untitled [ERROR] - Couldn't set query template: No Query Defined

network: Connecting http://<server name>:<port>/XMII/Catalog with proxy=DIRECT

network: Connecting http://<server name>:<port>/XMII/Catalog with cookie "__utma=114621573.819786647.1372915711.1372915711.1372915711.1; __utmz=114621573.1372915711.1.1.utmcsr= : |utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/webdynpro/dispatcher/ sap.com/xapps~xmii~ui~admin~navigation/NavigationApplication; saplb_*=(J2EE5058320)5058350; __utmc=217244178; JSESSIONID=popxJpPJwwDnjfFIFHX4pTmdJFqoPwEuL00A_SAPYwaOevA2rYH1RWwHUlE6izEL; JSESSIONMARKID=jxhc6wJ8i_KwB2f-H3N3pV1uGxuUFpwsXk-y4vTQA; __utma=217244178.377492697.1372915511.1372915511.1372915511.1; __utmb=217244178.0.10.1372915511; __utmz=217244178.1372915511.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)"

Untitled [ERROR] - Couldn't set display template: null

network: Connecting http://<server name>:<port>/XMII/Catalog with proxy=DIRECT

network: Connecting http://<server name>:<port>/XMII/Catalog with cookie "__utma=114621573.819786647.1372915711.1372915711.1372915711.1; __utmz=114621573.1372915711.1.1.utmcsr= : |utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/webdynpro/dispatcher/ sap.com/xapps~xmii~ui~admin~navigation/NavigationApplication; saplb_*=(J2EE5058320)5058350; __utmc=217244178; JSESSIONID=popxJpPJwwDnjfFIFHX4pTmdJFqoPwEuL00A_SAPYwaOevA2rYH1RWwHUlE6izEL; JSESSIONMARKID=jxhc6wJ8i_KwB2f-H3N3pV1uGxuUFpwsXk-y4vTQA; __utma=217244178.377492697.1372915511.1372915511.1372915511.1; __utmb=217244178.0.10.1372915511; __utmz=217244178.1372915511.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)"

Untitled [ERROR] - Couldn't set display template: null

basic: Applet initialized

basic: Removed progress listener: sun.plugin.util.GrayBoxPainter$GrayBoxProgressListener@1971afc

basic: Applet made visible

basic: Starting applet

basic: completed perf rollup

basic: Applet started

basic: Told clients applet is started

Not sure what is wrong here. If I close the console, I get No data available on the browser. This never happened with any previous versions.

My IE is 8, and JRE is 1.6.0_45

i also tried with Chrome, still get the same error. Please advise. Is it something to do with role authorizations?

Regards,

Gita

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Jul 11, 2013 at 06:32 PM

    Hi Gita,

    Can you test your display templates with JRE 1.6.29(32 Bit).

    Also you can post the questions regarding MII in MII space. URL is as follows:

    SAP Manufacturing Integration and Intelligence (SAP MII)

    Regards,

    Rohit Negi.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jul 15, 2013 at 02:56 PM

    Hello Gita,

    The similar issue with loading applets has been fixed in 14.0 SP2 p1. Try to upgrade to this patch if you haven't already done so.

    Br,

    Konstantin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded