Skip to Content
avatar image
Former Member

VL10 - Delivery not created

Hi Gurus,

I'm using the VL10 to create deliveries. I have an issue where I have 3 orders and I want to create for each order 1 delivery. So I tick all 3 orders, enter the quantity and click on Background Creation.

For one order (always the same), there is not delivery created, the system create only 2 deliveries.

But it works when I tick only this order for delivery creation.

Hope you can help me.

Thank you.

Regards,

David

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Jun 17, 2013 at 10:50 AM

    Are you certain it is not combined with one of the others into a one delivery?

    Have you checked the log?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      The log give me the information that 2 deliveries has been created, and there is no combination.

      No errors. The program simply ignore the third order ?!?!

      Regards,

      David

  • Jun 17, 2013 at 10:53 AM

    Hi David,

    Have you looked at Log at the delivery creation (Shift+F4)? Are there any messages?

    Reagards, Maria.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Log entry I have:

      2 Deliveries created for 2 orders, but 3rd order has been simply ignored. No errors.

      Regards,

      David

  • Jun 17, 2013 at 01:35 PM

    I think you have to debug to find the root cause. Was it always so, or has anything changed recently e.g. restrictions made in a user exit?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Yes I think so.

      We have a new plant, for all others plants it's working.

      Last changes are creation of this new plant and upgrade to EHP 6.

      Regards,

      David