Skip to Content
avatar image
Former Member

Wrong Fields are displayed in PO

Hello guys,

We are working on SAP SRM7.0 , after implementing service packs,  wrong fields are displayed in PO ( Header tab->General Data ), please check screen shots of both wrong fields PO, and Correct fields PO. can any one help me how to bring back original fields

Thanks

Vijaya

Wrong fields  PO Screen shot


Correct fields PO Screen shot


wrong_po.JPG (75.0 kB)
correct_po.JPG (54.8 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jun 12, 2013 at 02:39 PM

    Hi Vijaya

    I think the issue might be with the Iview you are referring here. The fields on the first screen looks correct to me that is what comes as standard.

    Can you share what is the navigation path for your second screenshot ?

    Thanks

    Ushir

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jun 12, 2013 at 08:27 PM

    Hi,

    the first screen shot with the 'wrong fields' is actually SAP standard. The second one must be a custom development/configuration.

    Please check if there is perhaps an implementation of the WDDOMODIFY badi active/not active anymore. If there is, check the coding for the reason why SAP standard is displayed instead of the custom screen.

    It could also be a change in the component configuration of the PO fpm - again check for custom changes here.

    Regards,

    Robin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded