Skip to Content
0
Former Member
Jun 05, 2013 at 02:35 PM

"Load Started but Not Finished" Error on E&A

30 Views

Hi SAP Team,

We can not load PAS model on Entry&Approval screen. The screenshot of the error are in the attachment pane. And the trace file content is below:

Trace File Content:

---------------------------------------------------------

LSS>

LSS> ... WFMDE_SETUP.PRO FOR MAXDB

LSS>

LSS> output REVIEW_LOAD;DEMOPBI over

LSS> echo LOADSTARTED

LOADSTARTED

LSS> output off

LSS>

LSS> checkpoint update

LSS> checkpoint freeze

LSS>

LSS> set control WFMDELINK SSM_CB_EA

LSS>

LSS> access lslink

LSLink> connect SSM_CB_EA

LSLink>

LSLink> ... create the LOADALL proc that will run wfmde_load.pro once for each content set

LSLink> begin

> SELECT DISTINCT CPMS_EA_MASTER_ID

> FROM CPMS_EA_DETAIL

> WHERE ID IN

> (

> SELECT DISTINCT CPMS_EA_DETAIL_ID

> FROM CPMS_EA_DATA, CPMS_EA_CUBES

> WHERE CPMS_EA_DATA.CPMS_EA_CUBES_ID = CPMS_EA_CUBES.ID

> AND UPPER(CUBE_NAME) = 'DEMOPBI'

> )

> end

OLEDB:Error: 80040e37 Invalid object name 'CPMS_EA_DETAIL'.

COM:Code: 80040e37 IDispatch error #3127

Source: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server

Description:Invalid object name 'CPMS_EA_DETAIL'.

LSLink>

LSLink> lss create code = "job 'wfmde_load.pro' '" + CPMS_EA_MASTER_ID + "'"

LSLink> output proc LOADALL;ADMINISTRATORDEFAULT

LSLink> peek create nohead nonumb

No Fields currently Selected

ACC004:

No Record Has Been Accessed From the Database.

ACC004:

No Record Has Been Accessed From the Database.

CHE FRE

CHE UPD

-----------------------------------------------------------------

Our system environment:

Windows

SSM 10 SP6

Please give a feedback.

Thanks in advance.

M. Onder Pembe

Attachments

Error.jpg (92.4 kB)