Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Tcode- PFAL(HR ALE distribution): missing some HRP1001 segment in background run

Hello,

When I run tcode PFAL in foreground to distribute Org unit in insert mode. Then Idoc is generated correctly. But when I run the same in background mode(with menu->program->execute in background) then also idoc is generated but some HRP1001 data( like A002, B003) segments are missing.

Please share your experience to correct this.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on May 28, 2013 at 12:41 PM

    Sudhir,

    It should work the same in both background and foreground.

    1. Please check if the org elements have the relationship data in them. It will only send the data if it exists.

    2. If the data exists check if you have any data filters defined in Distribution model(BD64).

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • It depends on how your distribution models is defined in your system. I have never seen or heard anything like this before. Have you isolated the Org element which does not have org element and tried to run the PFAL online? This might be one of the relations that is not supposed to go(not in validity dates from selection screen? Guessing here).

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.