Skip to Content

Error while trying to execute the attribute view

Hi

I am unable to view the data even though my view is validated and saved-activated successfully...

I have taken just two fields ITEM_ID with data type integer and have set a primary key for it, and the another field with ITEM_NAME and the data type as varchar. I am unable to view the data once the view is activated. Can any one let me know how to resolve the issue? Attached is the screen shot for reference!!!!!!!!

Do i need to make any changes in the preference tab to view the data?????????

Best,

Sanjay

ITEM.JPG (30.6 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on May 27, 2013 at 01:02 PM

    Hi Sanjay,

    Quite a common issue on this forum. Please refer to the threads related to access to _SYS_REPO.

    Something like

    http://scn.sap.com/thread/3153367

    http://scn.sap.com/thread/3152671

    Granting the access to _SYS_REPO will resolve your issue.

    Regards,

    Ravi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.