Skip to Content
avatar image
Former Member

XI Mapping is not calling ABAP Program

Hi Friends,

I am currently working on IDOC-ABAP-XML secnario.I have configured the  abap mapping class in Interface Mapping part of Integration Builder. When I am triggering the IDOC the xml file is getting generated but without any data in it.

After analysing  SXMB_MONI I understood that the inbound message is not calling the ABAP program that I have mapped in Integration Builder and I guess that probably could be the reason of creation of xml file without any data in it.

I believe that there is not any issue with the connection between ECC and PI system  but when the IDOC reaching PI the ABAP mapping class is not getting triggered due to which the xml is empty.

Please share your valuable input in this as this is stopping the Testing.

Thanks a lot for your cooperation and understanding.

Regards

Jay

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • May 24, 2013 at 02:06 PM

    Can you try test operation mapping once.

    Regards,

    Loordh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member allamudi loordh

      Hi Loordh,

      Sorry for the delay in response.

      I am currently working on this(SXI_MAPPING_TEST) tcode  though and getting the response as below

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

      - <asx:abap xmlns:asx="http://www.sap.com/abapxml" version="1.0">

      - <asx:values>

      <SUCCESS>Services Processed Without Error</SUCCESS>

      </asx:values>

      </asx:abap>

      but the problem here is I am not getting the XML file so doing some changes in the ABAP Class to get that xml output.I ll come back to you soon on this.

      Regards

      Jay