Skip to Content
avatar image
Former Member

Business System with Logical System Deleted after a transport

Hi experts.

We are facing issues when we transport Business Systems between different enviroments. Each time a Business System is transported the Adapter-Specific Identifiers (Logical System, R3 System ID, Client) are deleted and we need to refresh it manually. We are in 7.31 and in previous versions this data was not deleted when u did a transport.

Has anybody had this problem?

Thanks a lot.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • May 24, 2013 at 08:01 AM

    Hi,

    Refer below link

    http://www.saptechnical.com/Tutorials/Basis/Transport/Index.htm

    Regards

    Bhargava krishna

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • May 24, 2013 at 08:38 AM

    Hi Christian,

    i assume the reason is that there is no corresponding entry in SLD. Have a look to the corresponding Business System in SLD and maintain the logical system there.

    /Udo

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • May 24, 2013 at 08:48 AM

    Hi Chico,

    You have to

    1. synchronize your SLDs in all Environments,

    2. Create Transport Groups in for all the DEV QA and PROD Business Systems,

    then it will get automatically.

    Otherwise you have maitain in each environment and refresh it manually.

    Regards,

    Sreeni.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded