Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Webgui Error "Session Not Found"

Hi all,

I installed new ECC 6.0 EHP 6 IDES.

Following are the System Information:


OS: Windows Server 2008 R2

Database: Oracle 11.0.2.3

Component Version: EHP6 FOR SAP ERP 6.0

Kernel release: 721

Sup.Pkg lvl: 100

SAP Basis Component(SAP_BASIS): Release: 731, Level: 0002


When I try to test webgui service from sicf , I get error "Session not found".

Following are the step wise screen shots that I get:

Screen 1: Log on pop up.

https://b3d56fa3-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/akssoftware/home/photos/1.PNG?attachauth=ANoY7crDZTVVgJZjv1vzSc8WOMxbskenXTXl_-czjftFif-VFnunfC9x3AiN57u9V0Gus2VABVueV8AJUSpsohW8qIJ6WCk48KzSnw_OTYS6ptxg2YiRbJDrggrmq27dpU1FvrkxT7PmfY9SuCITfdvbaFsZRJjn6SBpAbjKchMCg1Hlxj383VMhBCe7T0W4CjhiXotFsJ-w-8JLBCqo7TocBm23VKgM2Q%3D%3D&attredirects=0

Screen 2: Authentication

https://sites.google.com/site/akssoftware/home/photos/2.PNG?attredirects=0

Screen 3: Error "Service cannot be reached"

https://b3d56fa3-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/akssoftware/home/photos/3.PNG?attachauth=ANoY7crDZTVVgJZjv1vzSc8WOMxbskenXTXl_-czjftFif-VFnunfC9x3AiN57u9V0Gus2VABVueV8AJUSpsohW8qIJ6WCk48KzSnw_OTYS6ptxg2YiRbJDrggrmq27dpU1FvrkxT7PmfY9SuCITfdvbaFsZRJjn6SBpAbjKchMCg1Hlxj383VMhBCe7T0W4CjhiXotFsJ-w-8JLBCqo7TocBm23VKgM2Q%3D%3D&attredirects=0

Screen 4: After refresh I get following screen.

https://b3d56fa3-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/akssoftware/home/photos/4.PNG?attachauth=ANoY7crDZTVVgJZjv1vzSc8WOMxbskenXTXl_-czjftFif-VFnunfC9x3AiN57u9V0Gus2VABVueV8AJUSpsohW8qIJ6WCk48KzSnw_OTYS6ptxg2YiRbJDrggrmq27dpU1FvrkxT7PmfY9SuCITfdvbaFsZRJjn6SBpAbjKchMCg1Hlxj383VMhBCe7T0W4CjhiXotFsJ-w-8JLBCqo7TocBm23VKgM2Q%3D%3D&attredirects=0

Screen 5: After executing any t-code, I get error "Session not found".

https://sites.google.com/site/akssoftware/home/photos/5.PNG?attredirects=0

I performed all the steps mentioned in the note: 816973

Note 816973 - ITS 7.00 - preclarification and basic problem analysis

But I'm not able to solve this issue. Please help me. I am stuck.


Thanks & regards,

Amit Kumar Srivastav






Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on May 24, 2013 at 11:01 AM

    Hello Amit,

    None of the *.png links work.

    I would reapply the Kernel - have seen this resolve the issue in the past where the Kernel did not correctly extract.

    Regards,

    Oisín

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.