Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Solman_setup issue

Hello All,


I am doing SOLMAN_SETUP after a fresh installation of solution manager.

I clicked on system preparation. It suggested to create some users.
If click on edit button the page is shown as loading but never gets loaded.
I am stuck at this level and unable to proceed with solman setup.

Please see the attached image and suggest what needs to be done.

Solman Version Details are given below:

COMPONENT RELEASE EXTRELEASE

BBPCRM 701 0000000006
BI_CONT 706 0000000002
CPRXRPM 500_702 0000000005
PI_BASIS 702 0000000009
SAP_ABA 702 0000000009
SAP_AP 700 0000000026
SAP_BASIS 702 0000000009
SAP_BS_FND 702 0000000007
SAP_BW 702 0000000009
SOCO 101 0000000001
ST 710 0000000004
ST-A/PI 01N_700SOL 0000000001
ST-BCO 710 0000000002
ST-ICO 150_700 0000000031
ST-PI 2008_1_700 0000000005
ST-SER 701_2010_1 0000000010
WEBCUIF 701 0000000006

Thanks,
Ari

solman_setup.png (67.5 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

8 Answers

  • Best Answer
    Posted on May 28, 2013 at 09:50 AM

    Hi Arindam,

    Just put "&sap-accessibility=X" in the url and refresh the screen it should work.

    Its already discussed in 1547441

    Regards,

    Rafikul

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 22, 2013 at 08:44 AM

    Hi

    try putting solman hostname in the trusted sites of your browser

    Let me know

    a

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 23, 2013 at 08:15 AM

    Hello,

    I have logged in as DDIC in 001 client for solman_setup.

    Pop-up asked me to create solman_admin user and i created it.

    Logged off and logged in solman_admin and executed solman_setup again.

    But still it is not happening.

    Page is not getting loaded for creating rest of the users.

    (attaching the page here)

    Can someone please suggest how to proceed?

    Thanks,

    Ari


    solman_setup2.png (46.0 kB)
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 24, 2013 at 12:31 PM

    HI Ganguly,

    Basically in solution Manager system setup will do in separate client like(EX:100).when first time its automatically created Dialog user solman_admin as dialog and rest of the user u have to create system user.u have logoff and login with solman_admin user.try to go option EDIT and Press Create all user.

    or else try to restart the server once.it will work.

    Regards

    Ashok

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 28, 2013 at 06:22 AM

    Hello,

    Ima trying solman_setup from 000 client withuser solman_admin.

    I have tried everything but still, the page is not getting loaded wheni client on EDIT in system preparation screen.

    Please suggest if any setting needs to be done at SAP level before satrting solman_setup.

    Thanks,

    Ari

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 28, 2013 at 06:40 AM

    This problem is relevant to browser issues, try to open mozilla and see missed plugins. Install the missed plugins and retry , hopefully it will work :-)

    Flash Player will be one of the reason for this.

    //Venkat

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 28, 2013 at 08:37 AM

    Hi Arindam,

    You need to install flash player and it will resolve the issue.

    If you will find red cross on the solman_setup browser.

    This issue , used to come when flash player is not installed.

    So install the flash player.

    With Regards

    Ashutosh Chaturvedi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 28, 2013 at 08:41 AM

    Hi Arindam,

    You need to install flash player and it will resolve the issue.

    If you will find red cross on the solman_setup browser.

    This issue , used to come when flash player is not installed.

    So install the flash player where you are opening the browser.

    (I think you are running on the server directly where flash is not installed)

    With Regards

    Ashutosh Chaturvedi


    solman_setup.png (268.7 kB)
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.