Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Add-on is not connecting in Windows - XP but its working in Windows - 7

Dear Friends,

My SAP B1 Add-on is not connecting to the company when its running on a Windows - XP system. but its working on Windows - 7. I have tried SAP B1 Add-on like screen painter and Excel Reporter etc to connect from company on Windows - XP system, these all are working fine.

Can any one please help me its little bit urgent...

Thanks in advance

Nitish Mishra

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 21, 2013 at 12:40 PM

    Hi Nitish,

    • What connection type is the add-on (DI, UI or UIDI)?
    • What error occurs when trying to connect?
    • What SAP Business One version are you using?

    Best Regards,

    Daniel Goldstein

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 22, 2013 at 10:32 AM

    What error you are getting?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.