Skip to Content
avatar image

Where is "Using SAP" primary tag?

I need to report a new BUG, and when I try to select the primary tag:

Where is "Using SAP.com" tag?

using-sap.png (15.4 kB)
* Please Login or Register to Comment on or Follow discussions.

11 Comments

  • Mar 17, 2017 at 01:38 PM

    It should be under "Topic". Another caching thing? Try restarting your browser and emptying the cache. That helped the last person where the list didn't even loaded properly. :)

    Does your "Choose from your followed and most used tags" list load at least? You could use the tag from that one.

  • Mar 17, 2017 at 01:39 PM

    Osvaldo, please see comments at the very bottom of this discussion for a solution: https://answers.sap.com/articles/145150/new-question-design.html

  • Mar 17, 2017 at 01:57 PM
    Jerry Janda said:
    You need to tag something with Using SAP.com to report a bug, but you can't because the tag for Using SAP.com is bugged...
    

    Very interesting ... ¬¬

  • Mar 17, 2017 at 02:50 PM

    Hi, Osvaldo:

    You may need to type out the full term Using SAP.com. (In the screenshot, I only see that you typed "using.")

    It will only suggest "using sap.com" if you recently used the term or follow it.

    Best regards,

    --Jerry

  • Mar 27, 2017 at 04:13 PM

    Just closing the loop on this - I can select Using SAP.com on both questions and blogs, so this appears to have been resolved.

  • Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded